Cosmin Poteras senator REPER Dolj, Candidat la Primaria Craiova

Cu ce i-a suparat Vlad ?

Vreau să fie clar pentru toată lumea: Casa Națională de Asigurări de Sănătate gestionează un buget de miliarde de lei, anual. Prin PNRR, urmau să intre încă 3 miliarde de euro de la UE. Asta e miza uriașă din Sănătate!

Dar e de vină Vlad Voiculescu că n-a reparat în 3 luni ce-au stricat alții în 30 de ani.

Într-un an de pandemie s-au cheltuit aiurea sute de milioane de euro pe echipamente neconforme sau aberant de scumpe sau inutile, pe sub nasul guvernului liberal, ocupat să se uite în altă parte.

Dar e vina lui Vlad Voiculescu că se strică instalația de oxigen de la TIR-urile cumpărate de SMURD și Mereu Aproape. Campania de vaccinare a fost gestionată de MAPN, dar tot Vlad e de vină că s-au vaccinat peste rând, încă din etapa I, toți specialii neamului. Ar fi fost clar, în vremuri normale, că tot sistemul care căpușează Sănătatea de ani de zile va face orice pentru a rămâne mufat la privilegii și la bani; cum acestea nu-s vremuri normale, am sperat ca măcar în al doisprezecelea ceas sănătatea oamenilor să primeze.

M-am înșelat.

PS: după ce premierul a dat afară singurul specialist în epidemiologie din Guvern (mă refer la Andreea Moldovan), s-au umplut televiziunile de politicieni care vor ”specialiști” la Sănătate. Ar fi de râs, dar din păcate e de plâns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *