O mulțime de firme legate foarte strâns de PSD

Sunt o mulțime de firme legate foarte strâns de PSD care câștigă contracte cu atribuire directă de la Primăria Craiova.

Una dintre ele este Pegasus Engineering. Dragne Ilie Liviu este celebru pentru succesul firmelor lui în afaceri inclusiv cu statul, pentru firme înregistrate în paradisuri fiscale, pentru că este născut în același sat cu Liviu Dragnea și că a fost partenerul de afaceri al fiului lui Dragnea un copil incredibil de bogat din afaceri cinstite cu porci care zboară.

Dragne Liviu este căsătorit cu Dragne Doina Simona care și ea a fost asociată cu fiul lui Liviu Dragnea în afaceri. Doamna Dragne a fost asociată în firma Pegasus Engineering care are practic numai contracte cu statul, în valoare de peste 41 de milioane de lei.

O altă asociată a fost doamna Costache Florina care are și ea o firmă. Probabil ați ghicit, tot din contracte cu statul trăiește. În valoare de peste 166 de milioane de lei.

Doamna Dragne a fost asociată și cu domnul Andronescu Gérard și el cu o firmă cu peste 3 milioane de lei în contracte cu statul. Legați de ei mai sunt mulți alți oameni de afaceri cu statul care de care mai dubioși, de la un domn care apare în procesul lui Marian Vanghelie, șeful PSD de la Glina și doi generali unul fost șef la DGIPI iar celălalt fost ofițer de securitate.

Avem nevoie să oprim urgent rețelele acestea de firme legate de politicieni, infractori, foști securiști sau milițieni care se îmbogățesc din contracte cu statul. Poza e cu câteva din contractele fără licitație pentru minunată firmă.

Cercetarea pentru postare a fost făcută de un grup mic din care am făcut și eu parte, craioveni care își doresc o administrație publică mai transparentă, mai cinstită, mai profesionistă. Dacă vreți să vă alăturați, ne găsiți aici: https://www.facebook.com/groups/243176824899341