Contracte, contracte, contracte. Contracte fără licitație cu sutele

E plină țara de coincidențe. Domnul Jean Purcărea are o firmă cu mare, mare noroc, Total Pur Design.

6.240.600 de lei doar în contracte acordate fără licitație, în mod direct. În total minim 147 de contracte cu statul. Marea majoritate studii și alte hârtii care desigur nu sunt reciclate. Peste 90% dintre ele în rural, în Doljul cel dominat de PSD. Cu bani de la Ministerul Agriculturii.

Domnul Bugaru are peste 100 de milioane în contracte cu statul. Tot în Dolj sunt marea lor majoritate. Firma Bugaru Trans SRL apare în reportajul Recorder despre frauda nesimțită de la Pielești, Dolj, privind proiectul de canalizare. Și această firmă are majoritatea contractelor acordate tot direct, fără licitație. Și aici studii și hârtii destule. Bani tot de la Ministerul Agriculturii și agențiile subordonate – respectiv AFIR. În firmă este asociat și domnul Purcărea căci nu se putea altfel.

Domnul Purcărea a fost asociat într-o altă firmă cu domnul Ivanuș Sorin. A se ghici unde lucrează domnul Ivanuș și soția. Firesc domnul Ivănuș lucrează la Ministerul Agriculturii și soția domnului a lucrat la AFIR. Acum lucrează la Ministerul de Finanțe.

Avem o Românie care a fost sistematic jecmănită de PSD, PNL și UDMR. Un stat capturat de tot felul de oportuniști, șmecheri și mafioți deghizați în politicieni, oameni de afaceri și funcționari publici.