Rușine nu vă este?

Tupeu. Despre asta a fost vorba în discursul lui Ciolacu.

S-a referit la oamenii care și-au dat viata la Revoluție pentru un trai mai bun, pentru autostrăzi, spitale, școli și un concediu pe an. Noroc că a fost el înscăunat prim-ministru că în sfârșit se va împlini visul acelor oameni.

Nu e de ajuns că pe cadavrele lor s-a cățărat Iliescu în 90 pentru a făuri partidul-stat, PSD, partid care a guvernat mai mult de 20 de ani din ultimii 33, mai mult de 5 mandate cumulat. Nu, nu e de ajuns, trebuia sa își șteargă și dl. Ciolacu pantofii de memoria acelor oameni prin promisiuni de un penibil cum rar mi-a fost dat să văd.

Cine a oprit domnule Ciolacu PSD-ul ca în cei peste 20 de ani de guvernare să facă școli, autostrăzi și spitale? Cine v-a oprit să eliminați pensiile speciale? Cine? Partidul-stat pe care vremelnic îl conduceți a fost mai preocupat sa omoare intelectuali chemând minerii, de două ori! A fost mai preocupat să construiască un păienjeniș de firme ca nu cumva un leu de la stat să meargă la vreun antreprenor cinstit. Numai dacă ne uităm puțin in jurul dvs. găsim o grămadă de „antreprenori de ocazie” care s-au mufat politic la banul public. PSD a fost mai preocupat să promoveze impostura și să protejeze infractorii.

Avem un premier care prima dată s-a angajat la 37 de ani. Avem un premier care a făcut masterul înaintea facultății (la vremea „absolvirii” facultatea nu era acreditată). Avem un premier care a trăit o viață din nepotism, pile și legături dubioase.

Cine vă mai crede domnule Ciolacu? Nici măcar cei care vă votează nu mai cred în Moș Crăciun.

Ion Iliescu mai este Președinte de ONOARE al PSD? Rușine nu vă este?