REPER Craiova și REPER Dolj și-au ales echipele de conducere

Ieri, REPER Craiova și REPER Dolj și-au ales echipele de conducere.

Am fost ales președinte al filialei REPER Craiova. Împreună cu colegii aleși în biroul local sunt convins că vom face o treabă excelentă.

O felicit pe colega mea, Carmen Stângă pentru alegerea în funcția de președintă a filialei REPER Dolj și îi mulțumesc pentru toată munca pe care a depus-o în ultimii ani. Efortul și perseverența ei sunt neprețuite!

Avem o echipa frumoasă de vicepreședinți: Horațiu Buzatu, Mari Dobre, Gabriel Eugen Popescu, Iuliana Popescu, Valentin Marian Nita, Mihai Cristian Andrei. 👏

Și nu în ultimul rând, felicit și mulțumesc tare mult colegilor aleși în birouri: Horațiu Buzatu, Mari Dobre, Gabriel Eugen Popescu, Iuliana Popescu, Cristi Ghizdăvescu, Daniela Onofrei, Valentin Marian Nita, Mihai Cristian Andrei, Mariana Enache, Horatiu Raicu, Mihai Frunză, Marius Petrescu și celor aleși în Comisia de Arbitraj: Bogdan Chirvăsuță și Mihai Udrea.

Ne-am adunat o echipa de oameni buni și vom munci pentru a oferi Craiovei și Doljului o ofertă electorală care să reprezinte o alternativă reală la actuala administrație locală care de 33 de ani ne ține captivi în subdezvoltare. Rămânem deschiși către colaborarea cu partide care își vor dori cu adevărat înlocuirea administrației PSD cu una competentă, transparentă și onestă.

Haideți și voi alături de noi! Fie că doriți să vă implicați politic, fie că vreți doar să dați o mână de ajutor noi vă așteptăm. Împreună putem produce schimbarea! www.partidulreper.ro