Cosmin Poteras senator REPER Dolj, Candidat la Primaria Craiova

Știați că Ministerul Sănătății face studii privind sănătatea PUBLICĂ pentru firme private pe care apoi spune că nu le poate publica?

Știați că Ministerul Sănătății face studii privind sănătatea PUBLICĂ pentru firme private pe care apoi spune că nu le poate publica? Iată c-am trăit s-o văd și pe asta.

Am cerut Ministerului Sănătății să-mi dea și mie studiul privind sănătatea publică pe baza căruia s-a dat derogare de la prevederile legale ce instituiau o distanță minimă de 1 km față zona locuită pentru amplasamentul depozitului de deșeuri de la Mofleni.

Ministerul practic îmi spune că NU îmi poate da acel studiu pentru c-a fost elaborat la cererea unei firme private, ARGIF-PROIECT SRL. Ceea ce se fac băieții de la minister că uită este că beneficiarul acelui studiu era chiar Primăria Craiova nicidecum firma privată. Dar, chiar și dacă era pentru un beneficiar privat, fiind vorba de un studiu făcut de Ministerul Sănătății, adică o instituție publică la cel mai înalt nivel, și privește sănătatea PUBLICĂ, nu starea sănătății angajaților firmei, era absolut necesar ca studiul să fie deja public.

Cam ăsta este respectul pe care-l are ministerul lui Rafila față de români și față de aleșii lor.