Poliția Română schimbă documente și date personale prin intermediul unei adrese de email pe yahoo.com

După ce v-am arătat mostra de aroganță și dispreț oferită de ministerul lui Rafila într-o postare anterioară (vezi comentarii), a venit rândul domnului Predoiu, ministrul de interne să se facă de râs în ultimul hal.

Domnul Predoiu, ne spune nici mai mult nici mai puțin decât că e ok ca IPJ Dolj să folosească o adresă de email pe yahoo.com ca adresă oficială a Poliției Dolj. Deci, Poliția Română schimbă documente și date personale prin intermediul unei adrese de email pe yahoo.com. Mă gândesc serios să scriu Serviciului de Telecomunicații Speciale să cer o opinie vis-a-vis de această situație, mai ales că ei dețin infrastructura necesară pentru adresele de email ale instituțiilor publice.

Cum rămâne domnule ministru cu GDPR-ul, cu stocarea și gestionarea datelor? Le dați pe tavă celor de la Yahoo?

Domnule ministru, domnule viceprim-ministru, chiar ați semnat așa ceva? Dovadă mai mare de amatorism nu puteați să ne oferiți!

Context: am scris o interpelare (vezi foto) în care semnalam lipsa de profesionalism a IPJ Dolj în ceea ce privește solicitările de informații de interes public în baza legii 544. Răspunsul este de noaptea minții.