Vrei să fii delegat în secția de votare la alegerile europarlamentare?

🟣 Partidul REPER, filiala județeană Dolj, demarează selecția de reprezentanți (delegați) în secțiile de vot! Activitatea va fi remunerată conform legilor în vigoare (sumă fixă, plătită de către statul român)

🗓 Dacă dorești să fii reprezentantul REPER în secțiile de vot completează următorul formular până la data de 29 februarie, https://forms.office.com/e/g7nU2A3Ltx

🇷🇴🗳 În România, vom avea 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫 𝐚𝐧. În primă fază vom fi chemați la urne pe 9 iunie pentru a alege reprezentanții în Parlamentul European.

🧐 Partidele politice vor desemna reprezentanți pentru supravegherea procesului electoral. În acest sens, puteți aplica pentru a fi desemnat reprezentant al Partidului REPER în oricare din localitățile din județul Dolj, prin completarea formularului de mai jos sau prin apel telefonic la numărul 0790.101.365.

🤝 Solicitanții își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului GDPR, disponibil la adresa https://partidulreper.ro/gdpr , organizator Filiala Județeană Dolj.

🗣 Căutăm persoane integre, care doresc să fie un garant al democrației în secțiile de vot, asigurându-se că procesul electoral se desfășoară conform dispozițiilor legale în vigoare și care vor lua atitudine împotriva neregulilor constatate.

🧑‍🏫Vom asigura training-uri de formare și suport pe tot parcursul procesului electoral!