Cosmin Poteras senator REPER Dolj, Candidat la Primaria Craiova

„Eu nu fac politică! Nu mă interesează!Sunteți toți la fel!”

„Eu nu fac politică!”

„Nu mă interesează!”

„Sunteți toți la fel!”

„Suntem la plimbare, nu putem semna.”

„Mai du-te bă-n spanac!”

Sunt doar câteva dintre „scuzele” pe care le aud în stradă la strâns de semnături. Nu, nu strâng semnături ca să le pun în ramă. Nu strâng semnături ca să „mă scot” cu ele. Nici ca să le duc acasă la copil. Nici ca să le vând. Strâng semnături pentru a putea candida la Primăria Craiova. Legea mă obligă să depun 3000 de semnături, scrise cu pix albastru, majuscule și nu cumva să depășim linia tabelului că poate ne invalidează toată lista. Asta pentru că legea e făcută să poată candida numai cine trebuie nu cine dorește.

Mă veți întreba de ce fac asta.

Pentru că îmi pasă, pentru că NU sunt la fel, pentru că am ales să fac politică, să dau totul înainte să mă duc … unde am fost trimis: în spanac.

Așa că eu aleg în continuare să stau în stradă la strâns de semnături, ca să pot candida, căci dacă nimeni n-o face sau o face doar de formă cum se întâmplă de ceva timp în orașul nostru, atunci tot pe mâna lor rămânem.

Nu de alta, dar nu știu câți dintre voi sunteți mândri că orașul nostru a rămas codașul marilor orașe din România din mai toate punctele de vedere. Fug investitorii, fug tinerii. Ne uităm cu jind la Cluj, Iași, Oradea, Brașov. Nu e greu să rupem un minut din timpul nostru să dăm o semnătură unuia care încă n-a abandonat, care încă n-a-ngenuchiat și care se încăpățânează să spere că și Craiova poate. Și nu doar sper, ci îmi asum. Îmi asum expunere publică, îmi asum riscuri, căci atunci când deranjezi îți pui ținta pe frunte.

Îmi asum să candidez, dar nu ține doar de mine. Fără cele 3000 de semnături, rămâne cum s-a stabilit, dar nu de către noi ci de către cei mufați la butoanele puterii.

Nu cere nimeni să faceți politică, nu cere nimeni să intrați în partide (deși e mare nevoie s-o faceți) dar măcar rupeți un minut din timpul vostru și semnați ca cei care fac asta, cei care nu-s perfecți dar nici compromiși, să poată candida. Altfel vom avea de ales între PSD și PNL sau între PNL și PSD mult timp de aici înainte.

Așa că vă cer semnătura:

1. Descarcă formularele de aici: https://dolj.partidulreper.ro/semneaza-pentru-reper

2. Semnează tu, familia, prietenii.

3. Dă lista și altor persoane care pot ajuta.

4. Contactează-ne la 0762291242 și ne întâlnim pentru a prelua listele.